Οι κροκέτες παρμεζάνας είναι μια αμαρτία στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
Υλικά
100 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα τριμμένη
2 ασπράδια αυγών
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ασπράδια και στη συνέχεια την τριμμένη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά και σχηματίζουμε τις μπάλες διαμέτρου 1 cm.
Ρίχνουμε αρκετό λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τις κροκέτες μέχρι ροδίσουν. Τις βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι και απολαμβάνουμε.
jenny.gr
(Επισκέφθηκε 6 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)