Υλικά

4 φλ. τσαγιού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι
360 γρ. χυμό καρπούζι
1 1/2 φλ. τσαγιού βότκα
Φρέσκα φύλλα μέντας, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Φέτες λεμονιού, για γαρνιτούρα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε το χυμό λεμόνι, το χυμό καρπούζι και τη βότκα σε μια κανάτα και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 2
Για ένα πιο γλυκό και δυνατό κοκτέιλ, προσθέστε μερικές κουταλιές σιρόπι αγαύης και επιπλέον 1/2 φλιτζάνι βότκα.
Βήμα 3
Μπορείτε να προσθέσετε πάγο στην κανάτα και να σερβίρετε αμέσως ή να προσθέσετε πάγο στα ατομικά ποτήρια και να ρίξετε το μείγμα του κοκτέιλ.
Βήμα 4
Για ένα πιο εντυπωσιακό σερβίρισμα, μπορείτε να βρέξετε το χείλος του ποτηριού και να το βουτήξετε σε ένα μείγμα ζάχαρης και ξύσματος λεμονιού.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 3 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)