Υλικά
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη
2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1 κ. γλ. αλάτι
2/3 φλ. τσαγιού μαργαρίνη
2 αβγά, χτυπημένα
2/3 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού βατόμουρα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μια φόρμα κέικ.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Βήμα 3
Προσθέστε τη μαργαρίνη και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Σε ένα άλλο μπολ συνδυάστε το γάλα με τα αβγά και προσθέστε το μείγμα σε εκείνο με το αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 5
Μεταφέρετε το μείγμα στη φόρμα του κέικ, προσθέστε τα βατόμουρα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 40- 45 λεπτά ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγει καθαρή από το κέντρο του κέικ.
newsbeast.gr