Υλικά

2 φλ. τσαγιού φύλλα σπανάκι
1/2 μήλο κομμένο σε φέτες
60 γρ. κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
60 γρ. καρύδια
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλύνετε καλά με άφθονο κρύο νερό το σπανάκι και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
Βήμα 2
Κόψτε το μήλο σε ροδέλες και τοποθετήστε πάνω από το σπανάκι.
Βήμα 3
Προσθέστε το κατσικίσιο τυρί και τα καρύδια και αλατοπιπερώστε κατά βούληση.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά, ραντίστε με ελαιόλαδο και απολαύστε.

newsbeast.gr

(Επισκέφθηκε 8 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)